McDonald's

McDonald's is wereldwijd de grootste keten van hamburgerrestaurants, uiteraard. Wie nog nooit van een McDonald's heeft gehoord, woont ongetwijfeld op Mars. McDonald's is vertegenwoordigd in 117 landen en waar ter wereld je ook binnen stapt bij een filiaal van de keten: alles is uniform, proper en de boel werkt als een goed geoliede machine. Het is eigenlijk sterk om te zien hoe een wijd vertakt bedrijf als dat er toch in slaagt om zulke gelijkheid te behouden, zowel op vlak van kwaliteit als orde en netheid. Je mag er veel van zeggen, maar McDonald's brengt verzorgd eten. Wilde verhalen over kakerlakken in hun hamburgers zijn broodjeaapverhalen.

Mijn favoriete burger

De keuze is best overweldigend, vooral dan inzake burgers. Ze bieden niet alleen hamburgers aan, traditioneel met rundsvlees, maar ook kipburgers en visburgers staan op het menu. Mijn persoonlijke favoriet is de kipburger, en dan meerbepaald de Chicken BLT. BLT staat voor Bacon (spek), Lettuce (sla) en Tomatoes (inderdaad, ja) en dat vind ik persoonlijk een schitterende combinatie. Voeg daar nog een honing-mosterdsausje aan toe en je hebt een combinatie die niet stuk kan! Zeker proberen!

Mijn favoriete McDo!

Mijn favoriete locatie is de nieuwe McDonalds aan het Century Center in het hartje van Antwerpen. Mooi jong design en altijd snel en vlot!